در سایر توسط

تغییراتی که در بیمه های باربری وارداتی یا صادراتی یا داخلی اعم از کاهش یا افزایش ارزش مورد بیمه ، تغییراتی از جمله مرز ، مبدا ، مقصد و ...بیمه گذار علاوه بر درخواست چه موارد دیگری باید به بیمه گر اعلام نماید ؟ - دوم آیا در موارد باربری نقدی اعم از داخلی و ... امکان ابطال وجود دارد ؟

1 پاسخ
توسط
در رابطه با تغییرات اعلامی چنانچه از اعتبار اسنادی استفاده نکرده باشید صرف تقاضای بیمه گذار ( کسی که بیمه نامه بنام اوست) کفایت می کند و اگر از اعتبار اسنادی استفاده شده علاوه بر درخواست بیمه گذار درخواست بانک ذی نفع نیز لازم است . اما در خصوص ابطال بیمه نامه های صادره منوط به ارائه اسناد مثبته می باشد. مثلا در حمل داخلی گزارش کارشناسی بازدید اولیه قبل ازحمل و در مورد بیمه نامه های وارداتی ثبت سفارش ممهور به مهر ابطال سازمان توسعه تجارت لازم است.