در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام من یک ماه بیماربودم غرامت دستمزدازتامین اجتماعی دریافت کردم ودرسابقم یک ماه بعنوان ایام بیماری درج شده سوالم اینه که این یکماه رومن کار نکردم و حق بیمه هم پرداخت نشده ولی شنیدم که سازمان تامین اجتماعی ایام بیماری روکه غرامت دستمزدگرفتم روجزو سابقه محاسبه میکنه آیا این مطلب درسته یانه باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مدت دریافت غرامت دستمزد، جزو سابقه پرداخت حق بیمه محاسبه می شود.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط استفاده از استراحت پزشکی در بیمه تامین اجتماعی