در سایر توسط
ما یک شرکت بزرگ معدنی هستیم وبرای واردات ماشین آلات خود که هم اکنون در حال ثبت سفارش هستیم نیاز به خرید بیمه نامه باربری وارداتی از یک شرکت معتبر ایرانی داریم. لطفا راهنمایی بفرمائید.
1 پاسخ
توسط
.پس از ثبت سفارش و درصورتیکه ازL/C نخواهید استفاده کنید می توانید به نزدیکترین شعبه یا نمایندگی بیمه مراجعه و کالای مورد نظر را تحت یکی از کلوزهای بین المللی ازقبیل A، B، C بیمه نمایید اگر از L/C استفاده می کنید درخواست بانک نیز برای دریافت بیمه نامه لازم است.