در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام،

اینجانب مدت 10 ماه است که شاغل و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم. ولی تا قیب از تحت بیمه خدمات درمانی با نسبت تبعی مادرم بودم. درطول این مدت اینجانب اقدام به گرفتن دفترچه بیمه جدیدم (تامین اجتماعی) ننموده بودم. حدود یک ماه پیش زمانیکه اقدام به لغو بیمه خدمات درمانی کردیم به ما گفتند که باید دفترچه بیمه جدید را به همراه داشته باشیم.

اینجانب سوال دارم که آیا با نشان دادن دفترچه بیمه تامین اجتماعی (که به تازگی در راستای همین امر صادر شده است) نشان دهم، مشمئل جریمه می شوم؟

و سوال دیگر اینکه چرا بیمه خدمات درمانی خواستار رویت دفترچه بیمه جدید است، و بدون ملاحظه آن بیمه خدمات درمانی من را لغو نمی کند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بر اساس برنامه جدید دولت که مسئولیت آن به عهده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی واگذار شده، مقرر شده با توجه به اختیارات اعطایی به قوه مجریه بر اساس تبصره 24 قانون بودجه سال 1395، دفترچه‌ های بیمه پایه درمانی مازاد افرادی که  بیش از یک دفترچه بیمه پایه درمانی دارند و تا پایان شهریورماه امسال نسبت به تعیین تکلیف و انتخاب یک دفترچه اقدام نکنند، ابطال شود.