در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من میخوام وام بگیرم نمیدونم اندوختم چه قدره وبرای گرفتن وام باید چه اقدامی انجام بدم
3 پاسخ
توسط
با سلام خدمت شما دوست عزيز من محسن ستار مدرس و مدير فروش شركت بيمه پاسارگاد هستم.

بند اخر جدول موجود در قرارداد شما ذخيره رياضي و يا ارزش بازخريد و دا سود تضميني 18% ذكر شده كه بنا به سال بيمه اي خودتون و ارزش ريالي ذكر شده ميتونيد اقدام به دريافت وام بكنيد.

در جداول شركتهاي مختلف اسم جدول ذكر شده متفاوت هست و يكي از بند هاي ذيل هست

ارزش بازخريد

ارزش رياضي

سود تضميني 18%

شماره بنده :09124314189
توسط (13,980 امتیاز)
سود تضمینی از ۱/۶/۹۵ به ۱۶ ٪ برای دو سال اول؛ ۱۳٪ برای دو سال دوم و از سال چهارم به بعد ۱۰ ٪  می باشد.