در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
ویرایش شده

با سلام. در خصوص بیمه LDB سوال دارم. اگر پیمانکار نتواند حق بیمه مثلا صد میلیون تومانی را تامین نماید آیا می توان تعهدات را کاهش داد. مثلا دوره تضمین کیفیت دهساله را به شش سال تقلیل داد؟ ممنون از پاسخ شما.

1 پاسخ
توسط
خیر- دوران تعهد بیمه گر از زمان اتمام پروژه به مدت ده سال آغاز می شود و قابل کاهش نیز نمی باشد.