در سوابق بیمه توسط
سلام من سه سال هست که در شرکتی کار میکنم و در این مدت چندین قرارداد دارم باهاشون و در تمام اونها ذکر شده باید بیمه کنن منو. تا حالا به خاطر جریمه و مشکلات بیمه شرکت چیزی برا من رد نکردن.

میگه اگر از الان شکایت کنی فقط منو جریمه میکنن و برات سابقه رد نمیشه و نهایتاً از امروز باید برات سابقه رد کنم.

آیا این درسته؟و تنها راه قطع همکاری وشکایته؟(از کارم فعلاً راضی ام)

یه پیشنهاد دیگه هم داره. میگه برو بیمه اختیاری کن(ماهی 180 تومن) من 100 بدم تو 80 فعلاً بیمه شو با هم کار کنیم. آیا این کار درسته؟ آیا اگر بیمه اختیاری کنم بعداً امکان بازگشت سوابق اون سه سال رو دارم با وجود اینکه تو این شرکت هستم و قرارداد با ذکر بیمه دارم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر صحیح نمیباشد

با مراجعه به اداره کار تنظیم دادخواست در خصوص در خواست بیمه معوق واخذ رای سوابق میتوانید با ارایه رای به شعبه تامین اجتماعی سوابق معوق خود را ایجاد واحیا نمایید واصلا درست نیست که فقط کارفرما جریمه میگردد

درخواست بیمه معوق شامل مرور زمان نمیباشد و هر زمان حتی بعد از قطع همکاری قابل پیگیری میباشد مشروط به اثبات همکاری و بودن رابطه کارگری وکارفرمایی موضوع ماده 2 و 3 قانون کار