در دیه و بیمه خودرو توسط
سال 92 تصادف کردیم دونفر بودیم ما با موتور بودیم منم ترک نشین بودم و یه ماشین بهمون زد همه کارای قانونی انجام شده دوساله پروندمون از بیمه توسعه رفته بیمه ایران اما جوابگو نیستن رفتیم دادگاه دوباره حکمه بازداشت راننده خودرو را گرفتیم دادگاه یه نامه داده ببریم صندوق تأمین میخواستم ببینم ایا به جایی میرسیم
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام.شرکت بیمه طرف قرارداد درصورت قطعیت حکم
موظف به پرداخت خسارت میباشد در صورت عدم پرداخت به هردلیل صندوق تامین خسارات تحت پوشش بیمه مرکزی با دستور دادگاه ملزم به پرداخت دیه خواهد بود
سربلند باشید