در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده دوازده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم . پسری 32 ساله ام . چند ماهی است که در کنار شغلم (کارشناس لجستیک) مشغول به بافت تابلو فرشم . ایا میشود پس از مدرک فنی حرفه ای خودمو بیمه قالی بافی کنم؟ اگر این اتفاق بیافته از شغل فعلیم استعفا میدم . الان فقط بخاطر بحث بیمه دو دلم که استعفا بدم یا خیر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام

کلیه بافندگان قالی، قالیچه، گلیم و زیلوی خانگی بدون کارفرما که با استفاده از دستگاه بافندگی فعال (در حالت بافتدر واحد مسکونی خود مشغول به کار بافت می باشند، می توانند خود را بصورت اختیاری در برابر حمایت های بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت بیمه نمایند.

معیار شناسایی برای استفاده از بیمه قالیبافان

  • متقاضی فاقد کارفرما بوده و با دریافت مزد یا حقوق معین در ازاء ساعت کار مشخص در استخدام اشخاص حقوقی یا حقیقی نبوده باشد.
  • با استفاده از دستگاه فعال به کار بافندگی مشغول بوده و عرفا به عنوان بافنده شناخته شود.
  • در واحد مسکونی خود مبادرت به شغل بافندگی نماید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید