در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام و تشکر
در مسجد محل نیاز به خادمی داریم که درب مسجد را برای نماز باز کرده و حداقل یکبار در هفته مسجد را نظافت کند .لیکن به دلیل عدم درآمد , مسجد قادر به پرداخت حقوق به خادم نمی باشد و فقط با کمک های مردمی می تواند بیمه خادم را واریز کند . مغازه دار محل این شرایط را پذیرفته ولیکن بیمه تامین اجتماعی برای بیمه کردن این شخص می گوید چون شغل آزاد دارید نمی توانید بیمه خادمین مساجد شوید . حال از شما عزیزان درخواست می کنم راهنمایی بفرمایید چگونه می شود این شخص ( مغازه دار محل ) را با این شرایط مسجد , بیمه کرد .در ضمن مغازه دار دارای پروانه کسب نمی باشد و بیمه با تحقیق محلی از مغازه دار بودنش مطلع شده است . با تشکر از شما عزیزان
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
شخصی که اداره امور نظافت و خدمتکاری مسجد را به عهده دارد خادم مسجد است که با معرفی امام جماعت به دفتر امام جمعه و در نهایت با معرفی سازمان اوقاف به سازمان تامین اجتماعی بیمه می شود.
بر اساس تفاهم نامه بین سازمان اوقاف و سازمان اامین اجتماعی، مرجع تشخیص خادمین مساجد، سازمان اوقاف است و لاغیر. بقیه امور برداشت و سلیقه شخصی است!
حداکثر سن افراد برای این نوع بیمه ۵۰ است.