در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام اینجانب 20سال سابقه پرداخت بیمه سخت و زیان آور می باشم و 50سال سن دارم میخواهم بدانم پرداختی 4درصد من چقدر است ممنون
2 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

محاسبه مبلغ ۴ درصد  سختی کار  ؛

فرمول ۴درصد سخت و زیان آور

۴ درصد میانگین یک سال آخر  یا آخرین حقوق هرکدام بیشتر باشد ضرب در تعداد ماه های اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور

در صورتی که اشتغال شما قبل از ۱۳ مهر ۱۳۸۰ باشد ۴درصد دیگر با عنوان حق مستمری به  تاریخ ماه های اشتغال  قبل از تاریخ فوق اضافه می گردد