در سوابق بیمه توسط
پدرم در سال80  فوت شده و دارای سوابق بیمه 6 سال می باشد و از کار خود(در چند جای مختلف کار کرده بین سال های 1360 تا 1364 ) بازخرید نموده. و به مدارک اشتغال ایشان در جاهای مختلف دسترسی نداریم باتوجه به اینکه خواهرم بیمار و معلول و بستری می باشد آیا می توان پیگیر بیمه پدرم باشم تا شامل حقوق مستمری باشم؟؟؟؟؟آیا باید برای مشاهده و دریافت سوابق بیمه ایشان به شهرهای محل کار پدرم مراجعه کنم؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام می توانید برای دریافت مستمری بازماندگان اقدام نمایید با توجه به سابقه 6 سال بیمه اجباری می توانید 6 روز حقوق را دریافت نمایید

در صورتی که بتوانید سوابقی که حق بیمه آن نیز پرداخت نشده را نیز اثبات کنید این حقوق با توجه به سابقه افزایش پیدا می کند

اطلاعات تکمیلی در :

مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟

چگونه میتوانم بدون مدرک حق بیمه پرداخت نشده را دریافت کنم