در بیمه آتش سوزی توسط
سلام.آیابرای احتساب وکسربیمه آتش سوزی درقبوض مشترکین خانگی شرکت تعرفه مشخصی وجودداردیامبلغ قابل کسرتز مشترکین ثابت است
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

اگر منظورتان کسر حق بیمه آتش سوزی از قبوض مشترکین گاز است به این صورت است که شرکت بیمه یک قرارداد کلی با شرکت گاز منعقد کرده و حق بیمه کلی را تقسیم به هر یک از مشترکین کرده و به مبلغ پرداختی فیش اضافه میگردد.