در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من حدود یک سال است که بیمه عمر بیست ساله ثبت نام کرده ام .الان بعد از یک سال که قسطهای بیمه را پرداخت کرده اام احساس میکنم که از عهده پرداخت قسطها بر نمیایم الان من میخاهم که بیمه عمر بیست ساله ام را با بیمه عمر ده ساله عوض کنم ایا امکانش وجود دارد.
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
نیاز نیست شما سال های بیمه ای تون رو کم کنید.بیمه عمر بسیار انعطاف پذیر هست و اگر شما در سالی نتونید حق بیمه رو با اون مبلغ پرداخت کنید ،قبل از تاریخ بیمه نامه میتونید درخواست تغییرات و کاهش حق بیمه رو داشته باشید.پس خیالتون راحت باشه و نگرانی نداشته باشید.با خیال راحت به بیمه نامه تون ادامه بدید.