در سوابق بیمه توسط

با سلام

احتراما" اينجانب در سال 66 در تعميرگاه دايي خودم شروع به كار نمودم آن زمان بازرسان بيمه به تعمير گاه ها مراجعه مي نمودند و بازرسي مي كردند صاحب تعمير گاه كارگران را در چال سرويس پنهان مي كرد تا بازرس نبيند چند بار كه بازرسان مراجعه كردند و صاحب كار نبود من اسم را به بازرسان اعلام كردم  بعد از اينكه صاحب كار فهميد گفت اگر تكرار شود اخراجم مي كند گفت پول داده و گزارش بازرسان را باطل كرده است من هم باور كردم اخيرا" براي كاري به بيمه مراجعه كردم كارمند بيمه گفت اگر اطلاعاتي داشته باشي شايد بتوانم پيگيري كنم من با اسم صاحب كار همكاران و غيره كه يادم بود در اختيار ش قراردادم با تلاش ايشان كد كارگاه را پيدا كرديم و بعد از درخواست اينجانب پروند از راكد در خواست شد مشخص شد صاحب كار در آن زمان جريمه بازرسي ها را پرداخت كرده است و جريمه به صورت ذيل پرداخت شده است اين جريمه ها جزء سابقه كار من شد ولي همانطور كه ملاحضه مي فرماييد بعضي از ماها را پرداخت نكرده است مثلا سالهاي 71 و 72 را اصلا" پرداخت نكرده است

سوال من اين است با شكايت از صاحب كار با توجه به اينكه هيج مدركي بجز همين گزارش بازرسان ندارم موفق مي شوم يا نه چگونه مي متوانم رابطه كاريم را از سال 66 تا 72 اثبات كنم و جزء سابقه بيمه ام شود

فروردین

اردیبهشت

خرداد

تیر

مرداد

شهریور

مهر

آبان

آذر

دی

بهمن

اسفند

۱۳۶۶

۰

۱۴

۱۳۶۷

۳۰

۳۶۰

۱۳۶۸

۳۰

۹

۰

۲۱۹

۱۳۶۹

۰

۱۶

۳۰

۱۹۶

۱۳۷۰

۳۰

۵

۰

۶۵

۱۳۷۱

۰

۱۳۷۲

۰

1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام باید کسبه محل در هییت حل اختلاف شهادت دهند که در آن موقع شما در آن محل مشغول به کار بوده اید

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟