در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من 53 سال سن و حدود 26 سال سابقه بیمه دارم، یک مسافرت طولانی (بیش از 5 سال) برایم پیش آمده است، برای آنکه سابقه بیمه خود را جهت دریافت مستمری بازنشستگی کامل نمایم، چه راهکاری پیشنهاد می فرمایید؟ متشکرم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما می تونید از بیمه اختیاری بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید و حق بیمه خود را به صورت اینترنتی هر دوره به صورت مرتب واریز نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی