در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من دریک شرکت 9 ماه کارکزدام الان بیکارشدم کل سابقه ی بیمه ام 9 ماهست میخام بیمه ام خود واریزکنم چقدرباید ماهی بدهم بعد از چند سال بازنشت میشوم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، برای بازنشسته شدن در تامین اجتماعی می بایست 30 سال واریز حق بیمه داشته باشید و سنتان به 60 سال برسد.

به شما پیشنهاد میکنم بجای ادامه دادن خویش فرما بیمه تامین اجتماعی با شرایط اجباری و حق بیمه بالا، اقدام به تهیه یک بیمه نامه عمر و بازنشستگی نزد یکی از شرکت های معتبر بیمه ای نموده و از خدمات بیمه ای به این طریق بهره بگیرید. جهت استفاده از بیمه درمانی نیز میتوانید بصورت رایگان از دفترچه بیمه خدمات درمانی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: چند سال سابقه بیمه دارم