در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام

احتراما در برخی از شرکتها مبلغ پرداختی حقوق بیشتر از مبلغ لیست حق بیمه می باشد در زمان تسویه ( پرداخت عیدی و سنوات ) کدامیک مبنای قانونی برای پرداخت می باشد ( مثلا مبلغ ۱۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال حقوق پرداخت میشود ولی در لیست بیمه ۸/۴۰۰/۰۰۰ ریال) . هرچند ارسال لیست بیمه کمتر از حقوق ، کاری پسندیده نمی باشد . لطفا راهنمایی فرمایید .
1 پاسخ
توسط
سلام.
وقتی مبنای پرداخت یک مزایا حقوق دریافتی فرد باشد؛ اینکه در لیست بیمه چه مبلغی درج می شود اهمیت ندارد و اتفاقا درج مبلغ کمتر از حقوق واقعی در لیست بیمه یک تخلف از جانب کارفرماست.