در بیمه آتش سوزی توسط
سلام. قبلاسئوال کرده بودم .که باتوجه به اعتمادی که به شفاف گویی مسئولین داشتم.ومتحمل حادثه سوختگی براثرنشت گازشهری درتیرماه۹۴شده بودم.ولی ریاست محترم شرکت گاز شهرستان شوشتر. به وضوح گفتندغرامت فقط درخصوص تخریب املاک بوده وشامل دیه نمیشود.لذاازپیگیری منصرف شدم.تااینکه ازطریق بیدبرگ متوجه حقوق واقعی خودشدم.بدین منظور امروزبه شرکت گازرفته باآقای زارع همان مسئولی که بنده راازپیگیری منع کرده بود.مواجه شدم.حال نظربه اینکه وی متوجه حق خودم ازطریق بیدبرگ شده ام .صریحا منکرهرگونه برخوردقبلی ومانع پیگیری حقوق ازدست رفته ام شده است.ومیگویددیرمراجعه کرده اید.حال استدعادارم راهنمایی فرمایید
3 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با توجه به مدارک پزشکی و مستندات نشت گاز باید از طریق دادگاه برای دریافت دیه اقدام نمایید