در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ضمن عرض سلام و خسته نباشید

من در سال 66 در شرکتی که متعلق به بنیاد مستضعفان بوده ام شروع به کار کردم و بعد از هفت سال خدمت تعدیل نیرو شده و شرکت بسته شد الان که پیگیر سه سال سابقه بیمه که پرداخت نشده هستم بنیاد میگوید یا مدرک بیاور یا اینکه هیچ کاری نمیتوانی بکنی لطفا مرا راهنمایی کنید چگونه میتوانم حق خود را بستانم در ضمن تمامی مدیران سابق و افرادی که در آن شرکت کار کرده اند و بیمه بوده اند نیز میتوانند شهادت بر این مسئله بدهند آیا با این شاهدان میتوان اقدام انجام داد با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با همان اسشتهادیه به ادراه کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی نمایید اگر حق با شما باشد سوابق پس پرداخت وجه از طرف کارفرما (بنیاد مستعضفان) برای شما منظور می شود

اطلاعات تکمیلی در:

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟