در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان

 آماده بکار بنده یک سرایدار که در یک ویلای که واقع در کرج می باشد مشغول به فعالیت هستم واز شما بزرگواران خواهشمندم که تو این کار تجربه ای ندارم شما این بنده حقیر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

من بیمه یکی از این شرکت ها ی واقع در شهر ساوه بیمه کردن والا تصمیم گرفت تا من اخراج کند و بنده داری سیزده سال سابقه کارمفید وشیش سال است که پیش ایشان کار می کنم و چهار سال که نه عیدی ونه سنوات ندادواین دوسال ان هم فقط عیدی گرفته ام و حتی مرخصی هم خودم پول کارگر دادام ومتاهل ‌هستم ودو فرزند دارم و از آن مقام محترم مخواهم مرا راهنمایی فرمایید ‌‌‌‌‌‌‌واجرکم عندالله
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام دوست عزیز من درست نفهمیدم منظور شما رو ولی اگر بیمه شما پرداخت نشده و سنوات و عیدی  نیز کامل پرداخت نشده می تونید با مدارک شغلی خودتون به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید در صورتی که مدارک شغلی شما درست باشد و حقوق شما به درستی پرداخت نشده باشد قانون حکم به پرداخت حقوق شما به همراه جریمه دیرکرد آن  را میدهد

اطلاعات تکمیلی در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟