در بیمه بیکاری توسط
باسلام ابتداازاینکه سوالات قبلیموشفاف وسریع پاسخ دادیدکمال تشکررودارم.

حال من کارگرباغ کشاورزی بمدت 6سال بصورت مداوم هستم وکلا13سال سابقه بیمه اجباری دارم وداخل فیش پرداختی ام حق بیمه بیکاری لحاظ میشه اماالان به نمایندگی تامین اجتماعی شهرمون درخراسان رضوی مراجعه کردم واسه بیمه بیکاری وبمن گفتن بیمه بیکاری به باغات تعلق نمیگیردمگراینکه درشغل دیگه ای که بیمه بیکاری داردحداقل بمدت یکسال کارکنین بعدهرزمان که ازکاراخراج شدین فقط سابقه بیمه باغ جهت مدت زمان بیمه بیکاری لحاظ میشوداماالان میگن باغات بیمه بیکاری ندارن لطفاارشادنمایید.باسپاس ویژه ازگروه کاملتون
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)
سلام بیمه شما به صورت بیمه کارگران فصلی بوده و با توجه به فصلی بودن شغل شما بیمه تامین اجتماعی به شما بیمه بیکاری پرداخت نمی کند .