در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
مرکز طرف قرارداد تامین اجتماعی کجاست ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام می توانید به لیست زیر مراجعه نمایید

لیست بیمارستان های تامین اجتماعی در استان تهران

  1. بیمارستان و درمانگاه بیمه تامین اجتماعی در آذربایجان شرقی

  2. بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در آذربایجان غربی

  3. بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در اردبیل

  4. بیمارستان و درمانگاه بیمه تامین اجتماعی در اصفهان

  5. بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در استان البرز

  6. بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در استان ایلام

  7.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در بوشهر

  8.  لیست بیمارستان های تامین اجتماعی در استان تهران

  9.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در چهار محال و بختیاری

  10.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در خراسان جنوبی

  11.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در خراسان رضوی

  12.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در خراسان شمالی

  13.   بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در خوزستان

  14.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در زنجان

  15. بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در قزوین

  16.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان

  17. بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در استان فارس

  18.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در قم

  19.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در کردستان

  20.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در کرمانشاه

  21.  بیمارستان و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در کاشان

  22.  بیمارستان ها و درمانگاه های بیمه تامین اجتماعی در کهکیلویه و بویراحمد

  23.    بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در گلستان

  24.   بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در گیلان

  25.  بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در لرستان

  26.  بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در مازندران

  27.   بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در مرکزی

  28.   بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی در هرمزگان

  29.  بیمارستان های تامین اجتماعی در استان همدان

  30.  بیمارستان های تامین اجتماعی در استان یزد

در ضمن می تونید به لینک زیر رفته و سایر مراکز طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی را مشاهده نمایید:

آدرس مراکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی:

http://darman.tamin.ir/Forms/Public/CustomerList.aspx?pagename=hdpCustomerList