در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام آیا کارگران ساختمانی جزه مشاغل سخته یا نه و چرا باید تا سی و پنج سال سابقه ببمه داشته باشند جانشان در میاد که ۳۵سال کار کنن. خدایش
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای مشمول شدن شغل شما در حیطه مشاغل سخت باید درخواست بررسی داده و پس از بررسی شغل شما توسط اداره کار شغل شما در صورت تایید سخت و زیان آور و محسوب می شود

در زمینه بازنشستگی نیز قانون این سابقه را برای کارگران ساختمانی ابلاغ نموده است ولی هنوز اجرایی نشده ولی در آینده نزدیک این قانون اجرایی می شود مگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی این قانون را تغییر دهند

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟