در بازنشستگی و مستمری توسط
چند سال بیمه باید پرداخت کنم تا باز نشسته شوم و چرا سختی کار به ما کارگران فصلی نمی خورد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بازنشستگی در بیمه کارگران ساختمانی 35 سال سابقه پرداخت حق بیمه می باشد

در ضمن فهرست رسمی از مشاغل سخت وجود ندارد.هر بیمه شده جداگانه درخواست بررسی میدهد و برای هر بیمه شده متقاضی در کمیته مربوطه، بررسی صورت گرفته و در واقع به نوعی رای صادر می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟