در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام درحال حاضر ما بيمه تامين اجتماعي داريم آيا امكان تغيير در بيمه كاركنان صنعت نفت كه بصورت قراردادي مي باشد وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام منظور از تغییر چه چیز می باشد؟

اگر تغییر از بیمه تامین اجتماعی به بیمه شرکت نفت می باشد با توجه به قرارداد کار می توان اظهار نظر کرد

ولی با توجه به اینکه شما جزو نیروهای قراردادی می باشید قرارداد شما مشمول قانون کار می باشد و فقط می توانید از بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید

بیمه شرکت نفت برای کارمندان رسمی این سازمان می باشد