در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
من باردارهستم بیمه بیکاری میگرفتم و بعد بلافاصله  سرکار رفتم. تا زمان زایمان شش ماه بیمه واسم رد میشه. ایا میتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر
در صورت اشتغال ، اگر ظرف یک سال قبل از زایمان ، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشید می توانید از کمک هزینه بارداری و زایمان استفاده نمایید.

کمک هزینه بارداری در صورتی به بیمه شدگان زن پرداخت می شود که دارای شرایط زیر باشند:

۱.ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

۲.در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

۳. در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

۴.در دوره استرحت مزد ی برای وی مطرح باشد.