در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام. من راننده مقصرحادثه تصادف هستم وجفت پام با فکم شکسته خواستم ببینم راه دیگری وجود دارد که من دیه ام را بگیرم ازبیمه ایران حوادث راننده هم دارم

 با تشکر

سعید
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز طبق ماده 3 قانون جدید بیمه شخص ثالث که از مورخه 95/3/29 به اجرا درآمده است به راننده مقصر نیز دیه یا ارش جرح تعلق میگیرد
از بیمه حوادث انفرادی که دارید هم میتوانید هزینه های پزشکی را دریافت کنید

ماده ۳) دارنده وسيله نقليه مكلف است براي پوشش خسارت هاي بدني واردشده به راننده مسبب حادثه، حداقل به ميزان ديه مرد مسلمان در ماه غيرحرام، بيمه حوادث اخذ كند؛ مبناي محاسبه ميزان خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه، معادل ديه فوت يا ديه و يا ارش جرح در فرض ورود خسارت بدني به مرد مسلمان در ماه غيرحرام و هزينه معالجه آن مي باشد. سازمان پزشكي قانوني مكلف است با درخواست راننده مسبب حادثه يا شركت بيمه مربوط، نوع و درصد صدمه بدني واردشده را تعيين و اعلام كند.

البته به کسانی تعلق میگیرد که بیمه نامه آنها بعد از 95/3/29 صادر شده باشد