در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام.  من  سه ماهه بازنشسته شده ام الان شهرستان رفتم نیاز به شماره مستمری دارم تا ببینم چقدر حقوقم شده.  آیا میشه از طریق شماره بیمه شماره مستمری رو پیدا کنم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)

با سلام شماره بیمه مستمری ، شماره ای ده رقمی می باشد که در دفترچه های جدید در قسمت زیرین عکس قابل مشاهده می باشد

شماره بیمه ربطی به شماره مستمری ندارد و برای هریک می توانید به شعبه مراجعه و شماره مربوطه را دریافت نمایی

شماره مستمری بگیری تامین اجتماعی چند رقمی است ؟