در بازنشستگی و مستمری توسط
من12سال بیمه تامین اجتمایی ÷رداخت کردم سن42سال دیسک کمرداشتم عمل کردم کی بازنشسته بهم تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام بسته به جنسیت متفاوت می باشد

* برای بانوان : با 12 سال سابقه در سن 55 سالگی میتونن اقدام به بازنشستگی نمایند

* برای آقایان :  با 12 سال سابقه در سن 60 سالگی میتونن اقدام به بازنشستگی نمایند

در صورتی که توان کار کردن ندارید می تونید درخواست ازکارافتادگی دهید تا از مستمری ازکار افتادگی استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

آیا بیماری دیسک کمر تاثیر در بازنشستگی دارد؟