در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام میخواستم ببینم خانم با سن 40 سال و 20 سال سابقه کار چه راه های برایش وجود داره تا بازنشسته بشه و اینکه میشه دو سال آخر رو بیمه اختیاری پرداخت کرد و بازنشسته شد.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام می تونید تا سن 42 سالگی صبر نمایید سپس درخواست بازنشستگی با 20 سال سابقه را دهید یا با ادامه پرداخت حق بیمه به صورت اختیاری تا 42 سالگی با 22 سال سابقه بیمه بازنشسته شوید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری