در بیمه درمان تکمیلی توسط
banafshe:
سلام ببخشید ميشه در مورد بیمه تکمیلی راهنمایی کنید من تازه بیمه تکمیلی ایران کردم ميخواستم ببینم برای عمل اسلیو معده با بی ام ای بالای ۴۰ میتونم از بیمه استفاده کنم در صورت پاسخ مثبت از چه تاریخی بعد از قرار داد ميشه بستری شد و بیمه تعلق ميگيره چون شنیدم ۳ماه باید صبر کنیم این درسته یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

شما در صورتی که به صورت پیوسته تحت پوشش بیمه تکمیلی باشید شامل دوره انتظار نمیشوید در غیر این صورت بعد از سپری کردن دوره انتظار تحت پوشش هستید که حداقل 3 ماه است