در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من امسال بازنشسته یک اداره دولتی شدم اما ۳ سال از بیمه ام غیر دولتی رد شده به من گفتند که باید یک مبلغی را به تامین اجتماعی بدهم تا صندوق بازنشستگی کشوری  من را بازنشسته کند میخواستم بدانم مبلغ فوق چگونه محاسبه میشود و من دقیقا چقدر باید پول به تامین اجتماعی بدهم ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام محاسبه مبلغ انتقال سابقه بسته به حق بیمه پرداختی شما در آن زمان و مدت گذشته از پرداختی می باشد و براساس محساباتی که صندوق بازنشستگی بر اساس پرونده شما انجام می دهید بدست می آید