در دیه و بیمه خودرو توسط
1 پاسخ
توسط
  1.  در صورت وقوع حادثه رانندگی، هیچ شركت بیمه ای خسارت را پرداخت نمی كند
  2.  راننده تا زمان پرداخت خسارت جانی(دیه) و مالی اشخاص زیاندیده زندانی می شود
  3.  هر موقع كه بخواهد بیمه شخص ثالث بخرد، باید علاوه بر حق بیمه جدید، حق بیمه روزهایی را هم كه وسیله نقلیه او بیمه نداشته( حداكثر یك سال) بپردازد.