در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
اگر خانمی در شورای حل اختلاف  با حقوق بسیار اندک  مشغول کار باشد و شوهر او بازنشسته نیرو های مسلح باشد  اگر بخواهد از خدمات  دفترچه بیمه درمان تحت پوشش نیرو های مسلح استفاده کند و دفترچه بیمه تامین اجتماعی  خود را باطل و صرفا" بابت بازنشستگی حق بیمه   او واریز شود چه اشکالی دارد
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
فقط,در بیمه مشاغل آزاد شما حق انتخاب دارید که هزینه درمان را پرداخت نکنید ,بیمه شما اجباری است و شما نمیتوانید سرانه درمان را حذف کنید.