در بیمه نیروهای مسلح توسط
من پدرم 11 سال که داره بصورت آزاد بیمه من و داداشم از نیروهای مسلح رد میکنه ولی جدیدا فهمیدم که ما فقط دفترچه درمان داریم بازنشستگی نداریم آیا راهی هست که 11 سال برای خودم سابقه کنم یا انتقالش بدم تامین اجتماعی مابه التفاوتش بدم یا هر کار دیگی  تو رو خدا راهنماییم کنید؛؛ یعنی تو این 11 سال پولمون ریختیم دور فقط دفترچه درمانی دارم سابقه حساب نمیشه
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه آزاد در بیمه نیروهای مسلح فقط برای درمان بوده و هیچ گونه خدمات بازنشستگی و مستمری به بیمه شده تعلق نمی گیرد

برای بیمه بازنشستگی در این نوع بیمه می تونید از بیمه عمر و سرمایه گذاری استفاده نمایید

حق بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح در سال 95 چقدر هست