در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
بنده با اتومبیلم با خانومی تصادف کردم و بدون اعلام به پلیس مصدوم رو با ماشین خودم به بیمارستان منتقل کردم و اقدلجام به بستری کردن مصدوم کردم و پای ایشون از دو جا شکسته بود. ولی بخاطر اینکه مدارک ماشینم تو شمال جا گذاشته بودم و از ترس بازداشت شدن به دلیل نداشتن مدارک ماشین بدون اطلاع به نیروی انتظامی مستقیما از بیمارستان عازم شمال شدم و فرداش دوباره رفتم بیمارستان که خونواده مصدوم منو فراری اعلام کرده بودن.آیا تو پرداخت بیمه دچار مشکل  میشم؟و اینکه آیا ممکنه بخاطر این موضوغ ماشینم به مدت زیاد توقیف باقی بمون؟آیا ممکنه بخاطر این موضوع زندانی بش؟
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

با توجه به عدم اعلام به نیروی انتظامی و ترک صحنه قطعا با شرکت بیمه به دلیل ظن و گمان بر تغییر راننده مشکل خواهید داشت .برای دوری از این مشکل سعی کنید شرکت بیمه را نیز در دادگاه حضور یابد و قاضی ایشان را نیزمحکوم نماید

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه