در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام پدراينجانب عابرپياده بودكه يك پرايدبااوتصادف ميكنه ومتواري ميشه ازناحيه لگن اسيب ميبينه ومفصل پاي چبش عوض كردن براي گرفتن ديه چه مداركي لازم داريم باتشكرازشما
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با عرض سلام

اگر نمیتوانید خودروی فراری را پیدا کنید. این خسارت از محل صندوق تامین خسارت های بدنی قابل دریافت است

در ضمن تمامی حادثه دیدگان حوادث رانندگی باید به صورت رایگان در بیمارستان های دولتی پذیرش شوند. حواستان باشد که نباید پولی پرداخت کنید.چون 10 % حق بیمه های بیمه ثالث به حساب وزارت بهداشت واریز میشود

به این آدرس مراجعه فرمایید  http://www.biif.ir/