در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام حدوأ ده سال حق بيمه اختياري راپرداخت نموده ام باتوجه به وضعيت اختصادي وازدست دادن شغل اذادم كه باسختگيري قانون ازدست دادم ديگر توان پرداخت حق بيمه ندارم .وتنها اميدم وامنيت خوانوادم به بازنشستگيم بوددوستدارم اكرقانوني هست تاازبلاتكليفي راپشتسربزارم ازمن وخوانواده همايت كند .درصورت امكان راهنماي فرماييد متشكرم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

سازمان بیمه تامین اجتماعی در حال حاضر هیچ گونه خدماتی با توجه به سابقه و نوع بیمه پرداختی شما ارایه نمیدهد و اون ده سال جزو سوابق شما محفوظ میباشد