در بیمه درمان تکمیلی توسط

با سلام

برای جبران هزینه های ناشی از ناباروری زوجین توسط بیمه ها، باید بیش از چهار ماه از تاریخ عقد رسمی آن ها نگذشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟surprise

آخه تو چهار ماه اول پس از عقد رسمی دوران عقد محسوب شده و معمولا کسی برا حامله شدن اقدام نمیکند که متوجه نا باروری شود؟

من شنیدم که این طرح در حال حاضر برای کسانی که تحت پوشش بیمه روستایی هستند اجرا می شود؟

1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سلام

در بیمه تامین اجتماعی تاریخ عقد مطرح نمیباشد