با سلام و وقت بخیر
خواهر گرامی التماس دعا داریم در جوار حضرت آقا امام رضا ( ع )
اینکه کی حق دارد و کی حق ندارد را ما تعیین نمیکنیم
قانون و قانون گذار تعیین میکند و ما فقط انعکاس دهنده این قوانین خدمت مشا هستیم ولاغیر
خلاصه ای از مشخصات بیمه درمان نازایی و ناباروری زوجین
موضوع بیمه:
موضوع بیمه،جبران آن بخش از هزینههای درمانی كه برای درمان ناباروری و نازایی هزینه میگردد ونیز هزینه های مرتبط اضافی تحت پوشش كه توسط بیمهگر اول جبران نشده است.
بیمه شدگان:
كلیه زوجین جوانی كه برای بار اول ازدواج نموده و بیشتر از چهار ماه از تاریخ رسمی ازدواج و ثبت آن در یكی از دفترخانههای رسمی نگذشته و سن زوجه كمتر از چهل سال باشد مشروط بر اینكه این اولین ازدواج هریك از زوجین باشد.
بیمه گذار:
بیمهگذار شخص حقیقی یا حقوقی است كه بیمه را خریداری نموده و متعهد پرداخت حق بیمه آن باشد.
تعریف نازایی:
نازایی عبارت است از عدم موفقیت در بچه دا ر شدن پس از یك سال مقاربت بدون هیچگونه جلوگیری در زوجهای ازدواج كرده جوان.
دوره انتظار:
دوره انتظار در این بیمهنامه به مدت یك سال شمسی از تاریخ ثبت ازدواج رسمی زوجین در یكی از دفاتر ازدواج می باشد.
مدت بیمه نامه:
مدت این بیمه نامه به میزان 10 سال شمسی تعیین میگردد كه تاریخ آغاز آن از زمان خرید بیمهنامه توسط بیمهگذار و پایان آن در انتهای سال دهم بیمه نامه و یا تولد اولین فرزند(هركدام زودتر حادث شود.) خواهد بود.
هزینه های درمانی قابل پرداخت:
الف- كلیه هزینه های درمان سرپایی یا بستری مربوط به علل نازایی و ناباروری زوجین تا سقف 000/000/40 ریال .
ب-جبران هزینه های درمان عیوب مادرزادی منجر به ناباروری قابل درمان هریك از زوجین تا سقف 000/000/20 ریال.
ج-جبران هزینه های آمبولانس و سایر فوریتهای پزشكی مرتبط با درمان ناباروری تا000/700ریال داخل شهری و 000/500/1 ریال بین شهری .
د-جبران هزینه رحم جایگزین درصورت نیاز و با تائید پزشك معتمد بیمه گر تا سقف 000/000/40 ریال (صرفاً یك بار در طول مدت بیمه) قابل پرداخت می باشد.
* هزینه های فوق با رعایت ماده شش شرایط عمومی این قرارداد محاسبه و پرداخت میگردد.
موارد استثناء
الف- هزینه اتاق خصوصی و همراه مگر در موارد ضروری به تشخیص پزشك معالج و تائید پزشك معتمد بیمه .
ب- زایمان و سزارین.
ج-موارد نازایی و ناباروری ناشی از هرگونه سوءاستفاده از مواد یا تاثیر عوامل فیزیكی و شیمیایی و فعل و انفعالات هستهای و یا ناشی از جنگ.
حق بیمه بیمه نامه:
1. حق بیمه پایه این بیمهنامه 000/980/1 ریال میباشد.
2. %5 مالیات بر ارزش افزوده مازادبر مبلغ حق بیمه دریافت خواهد شد.
3. امكان خرید بیمهنامه با سقف تعهدات بیشتر با پرداخت حق بیمه مازاد(متناسب با حق بیمه پایه)امكانپذیر است.
شرایط ارائه خدمات و درمان ناباروری توسط بنیاد برکت
مهندس سید عبدالله عمادی، مدیرعامل شرکت خدمات بیمه برکت و مسئول طرح «برکت خانواده» :
در این طرح، بنیاد برکت با تشکیل کارگروهی مشترک با واحد خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به طراحی و تهیه دستورالعمل نحوه شناسایی و ارجاع زوجهای نابارور ساکن در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور از طریق شبکههای بهداشت و درمان روستایی و معرفی آنها به مراکز معتبر درمان ناباروری کرده است.
در واقع بنیاد برکت بهطور مستقیم وارد روند شناسایی نمیشود؛ این وظیفه خانههای بهداشت است که زوجهای نابارور نیازمند روستایی را به ما معرفی کنند. بنابراین افرادی که شرایط اولیه را که به آنها اشاره شد دارند میتوانند به خانههای بهداشت در محل زندگیشان در مناطق محروم و روستایی مراجعه کنند تا پس از معاینه درخواستشان ثبت شود. سپس پروندههای آنها مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت داشتن شرایط لازم، آنها را به بیمارستانهایی که وزارت بهداشت برای این طرح در نظر گرفته است، معرفی و هزینههایشان را پرداخت میکنیم.
به گفته عمادی، این در حالیست که وظیفه حمایت از زوجهای نابارور در مناطق شهری بر عهده کمیتهامداد و دانشگاههای علوم پزشکی گذاشته شده و قرار است بنیاد برکت فقط روی مناطق محروم و روستایی متمرکز باشد.
در حال حاضر 13 استان تحت پوشش طرح «برکت خانواده» قرار دارند که عبارتاند از: خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، مازندران، گیلان، گلستان. البته به زودی استانهای فارس، اصفهان و یزد هم به این طرح افزوده میشوند. در استان تهران هم برای تحت پوشش قرار گرفتن زوجهای نابارور کمبضاعت در حاشیهی شهرها، قرارداد همکاری با یک بیمارستان بسته شده و به واجدان شرایط خدمات ارائه میشود.
با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید