در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بسته شده توسط
سلام...ببخشید..بیمه عمر چیه اصلا..‌‌چه جوری باید پول داد...شرایطش چه جورع....اگه میشه یه شرکت بیمه خوب وقابله اطمینان و با پشتوانه واینکه اکثرا استفاده میکنن معرفی کنید....ممنون
سوال تکراری است .برای کسب اطلاعات بیشتر مراجع کنید به : بیمه عمر چیه ؟ چه مزیت هایی داره ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام دوست عزیز.

این سوال تکراری است. می تونید به لینک زیر مراجعه کنید. همچنین اگه سوال بیشتری دارید می تونید در همون سوال مطرح شده اعلام کنید.

https://www.bidbarg.com/bimeh/10/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%87%D8%9F-%DA%86%D9%87-%D9%85%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%9F

​لطفن قبل از طرح سوال، موضوع خود رو در مرجع سوالات بیمه جستجو کنید یا از طریق بخش "دسته بندی ها" در دسته مورد نظر جستجو کنید.

این سوال بسته شد.