در بیمه آتش سوزی توسط
ما بیمه اتشسوزی وحریق داشتیم . منزل در حین ععملیات حفاری فاضل آب  آتش گرفت وکلا  سوخت. پیمانکار و مهندس ناظر و فاضل اب هر کدام از طرف دادگاه در صدی مقصر شناخته شدند. ما با بیمه اصل جانشینی امضا کردیم. آیا بیمه میتواند بگوید که چون اتشسوزی مجرم داشته است ما به شما خسارت پرداخت نمیکنیم؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

همانطور که فرمودید در این مورد اصل جانشینی بکار میرود

یعنی طبق ماده 29 آیین نامه بیمه های آتش سوزی شرکت بیمه ، خسارت شما را پرداخت کرده و به قائم مقامی از شما خسارت را از مقصر بازپس میگیرد.