در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نرخ محاسبه سود واریزی بیمه چقدر است
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

قبلا نرخ سود تضمینی یا علی الحساب به این صورت بود

5 سال اول 18 %

5 سال دوم 15 %

سالهای مازاد بر 10سال وفق شرایط جدید اقتصادی و نرخ بهره اعلامی توسط بیمه مرکزی اما کمتر از 10 % نخواهد بود

اما جدیدا تغییر کرده و به این صورت شده

2 سال اول 16 %

2 سال دوم 13 %

سالهای مازاد بر 4 سال اول وفق شرایط جدید اقتصادی و نرخ بهره اعلامی توسط بیمه مرکزی اما کمتر از 10 % نخواهد بود

البته این میزان سود تضمینی است اگر شرکت بیشتر از این رقم سود بدست آورد با مشتریان بیمه عمر به صورت 85 % برای مشتری  و 15% برای شرکت شریک خواهد شد