در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با توجه به تجربه نا موفق بیمه عمر توسعه و اعتقاد شخصی به بیمه عمر در انتخاب بیمه عمر دچار سردرگمی شده ام لطفا راهنمایی کنید
6 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

اول اینکه بهتون تبریک میگم که واقعا جزو افرادی هستید که به خودتون وزندگی تون و آینده تون اهمت میدید

و در خصوص سوالتون باید بگم که شما همین که بیمه عمر بخرید به خودی خود سرمایه گذاری مثبت و خوبی انجام دادید

و اینکه از کدوم شرکت باشه در مرحله بعدی اهمیت هست

توضیحاتی رو خدمتتون عارض میشم که در صورت تمایل میتونید برای راهنمایی بهتر با من تماس بگیرید

بیمه عمر 2 بخش داره

درمان      -----   سرمایه گذاری

بخش درمانی در اکثر شرکتها یکیه که شامل سرمایه فوت به هر علت ، سرمایه فوت بعلت حادثه ، سرمایه امراض خاص ، سرمایه نقض عضو و معافیت از پرداخت بعلت از کارافتادگی

اما بعضی از شرکتها سعی دارن پوشش های متفاوت و جالبی رو ارائه میدن که بیمه پارسیان اخیرا چند تا پوشش خیلی عالی رو معرفی کرده و به زودی رائه میشه مثل سرمایه بیکاری ، غرامت روزانه بیمارستانی، هزینه های پزشکی ناشی از حادثه و درآمد از کارافتادگی

اما بخش سرمایه گذاری با توجه به اینکه کم اهمیت نیست بستگی به وضعیت اون شرکت بیمه ای داره که کجاها سرمایه گذاری کنه و گروه مالیش چقدر قوی باشه و به قول شما مثل بیمه توسعه نشه

شرکت بیمه با پولهایی که دستش میاد سالانه در بخشهای متعددی سرمایه گذاری کرده و از سود حاصله طبق آیین نامه 68 بیمه های زندگی مشتریان بیمه عمرش رو در سود حاصله شریک میکنه

و طبق سودهایی که شرکتهای فعال در ایران در سالهای اخیر پرداخت کردن بیمه پارسیان با میانگین 25% بالاترین میانگین سود رو پرداخت کرده

عملكرد صندوق سرمايه‌گذاري
همچنین اگه متاهل باشید میتونید از طرح خانواده بیمه پارسیان استفاده کنید که تا 4 نفر اعضای یک خانواده تحت پوشش قرار میگیرن

لازم به ذکر است که بیمه پارسیان گروه مالی و سهامداران بسیار خوبی داشته و در حال حاضر بیشترین سهم فروش بازار را دربین شرکتهای نماما غیر دولتی از آن خود کرده است

و محبوب ترین برند بیمه ای سال انتخاب شد

برای مشاهده سایر افتخارات و جوایز شرکت به صفحه افتخارات ما مراجعه فرمایید