در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

مردی با مدرک کارشناسی ارشد با 50 سال سن و 25 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در سازمانی دولتی هستم، آیا می توانم بازنشسته شوم؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام درحال حاضر قانون بازنشستگی پیش از موعد مخصوص سازمان های دولتی  به حالت تعلیق درامده و اجرا نمی شود

کارفرما میتواند درخواست بازنشستگی کارکنانی که دارای 25سال سابقه و بدونه شرط سنی میباشند را به سازمان تامین اجتماعی داده و حق بیمه 5سال کسری سابقه کارکنان را به سازمان پرداخت نموده تا بیمه شده بتواند از مزایای این قانون استفاده نماید

شرایط بازنشستگي پيش از موعد چیه