در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تا 30سال دیگه این پولا که دیگه ارزشی نداره؟اونم آیا حقمون رو بدن یا ندن؟؟  بهتر نیست پولامون رو در جاهای دیگه سرمایه گذاری کنیم؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
چندین بار این سوال رو پرسید.

هر سرمایه گذاری یه سری منافع و معایب داره. از دیدگاه مدیریت ریسک در سرمایه گذاری، شما باید یه پرتفو از سرمایه گذاری داشته باشید... سرمایه گذاری در بورس و بانک خیلی خوبه، ولی سرمایه گذاری در بیمه عمر و زندگی با ماهی 30 هزار تومن هم چیزی نیست که بخوایم در موردش فکر کنیم. و با توجه به مزایای بیمه ای بسیار بالا، از دید سرمایه گذاری حتمن پذیرفته است... شما با پرداخت حق بیمه 30 هزار تومن شرکت بیمه رو موظف می کنید پرداخت میلیونی برای شرایط اضطراری شما داشته باشه.