دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
فرمول محاسبه الحاقیه بیمه شخص ثالث
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و درود

دوست عزیز فرمول مشخصی نداره ولی براساس سالهای تخفیف خودروی شما و مدت باقیمانده بیمه نامه تون محاسبه میشه.

در واقع باید قیمت بیمه شخص ثالث پارسال رو به نسبت امسال محاسبه کنید و حق بیمه ماه هایی که بیمه داشتید رو ازش کم کنید. عوارض و مالیاتش رو محاسبه کنید و به این عدد اضافه کنید.

بنظر کار سختی میاد. بنابراین پیشنهاد میکنم به نمایندگی مربوطه تون مراجعه کنید تا قیمت دقیق رو براتون محاسبه کرده و الحاقیه رو برای شما صادر کنه.

پایدار باشید