در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

می خواستم بیمه عمر و سرمایه گذاری خریداری کنم. مبلغ بیمه عمر چقدر است ؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما
در بیمه عمر شما و هر فردی میتواند باتوجه به درآمد خود و توان مالی که دارد ،حق بیمه خود را تعیین کند و چیزی که شما رو راهنمایی کنه این هست ،میتونید 10 تا 15 درصد درآمدتون رو اختصاص به پس انداز برای خود و یا خانواده در بیمه عمر بدهید.