در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام کدام بیمه ها روی بیمه عمر بیمه تکمیلی درمان هم ارائه میدن
4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
برخی شرکت های بیمه به کسانی که بیمه عمر را از آنان خریداری کرده اند، خدمات بیمه درمان تکمیلی نیز ارائه می دهند. برای نمونه در بیمه عمر پاسارگاد اگر جمع سپرده و ذخیره ریاضی ( ستون مربوطه در بیمه نامه ) به مبلغ 2 میلیون تومان به بالا برسد می توانید در خواست صدور کارت درمان تکمیلی SOS بدهید.